Musik med smag

Musik med smag

På Bautahøj er alle events sammensat med det kulinariske som omdrejningspunkt

KULHUSE: I flere år i træk har været udsolgt til samtlige eventaftener på Bautahøjvej 39 i Kulhuse.

Så det betaler sig at bestille i god tid, hvis man eksempelvis vil til koncert med navne som Pernille Rosendahl, Sko & Torp, Cæcilie Nordby og Halberg & Friends. Eller vil til fisk- og skaldyrsaften i starten af det nye år.

Et af de vigtigste aktiver hos Bautahøj er gastrokøkkenet, der altid inddrager egnens årstidsbestemte råvarer.

Inden koncerterne nyder gæsterne en aperitif og en snack. Efter koncerten bydes der på tre retter med vine, der serveres ved langborde i restauranten.

Man kan vælge koncertarrangementet med eller uden overnatning.

Egne lækkerier

På Bautahøj både sylter, marinerer, henkoger og bager man i stor stil, og mange af de hjemmelavede produkter kan købes i hotelshoppen.

Der er altid et stort udvalg i marmelader, marinader, syltet grønt og nødder. Hjemmelavede lækkerier fra Kent’s Køkken – alias kok Kent Vestergaard – samt forskellige design, primært til brug i køkkenet.

Andre artikler fra denne uge

Det gode Borgerforløb


Af journalist Conny Probst FREDERIKSSUND KOMMUNE: Byrådet har nedsat projektudvalget ”Det gode borgerforløb”. Opgaven for udvalget er at komme med

Læs mere »

Hærværk


Af journalist Conny Probst MØLLEKROGEN: ”Utroligt smukt beliggende bådelaug”. Sådan beskriver Havneguide.dk Selsø Møllekrogs Bådelaug. Den idyl blev ødelagt i

Læs mere »