Meny’s nye købmand

Meny’s nye købmand

Efter et introforløb har den 48-årige Poul Cullura overtaget chefstolen i Meny i Skibby

Af Conny Probst

SKIBBY: Det var drømmen om at købe et lille kolonihavehus, der er en af årsagerne til, at Poul Cullura nu kan  kalde sig købmand i Meny i Skibby.

Han kommer fra Meny på Amager, hvor han boede sammen med sin ægtefælle og deres tre hunde.

– Kolonihaver på Amager er hundedyre, så vi endte med at købe et sommerhus i Halsnæs Kommune i stedet – og boede der det meste af tiden. Vi savnede lokallivet og trængte til at stresse lidt af og komme væk fra byens larm. Nu har vi købt hus i Hundested, fortæller han.

Mandag den 21. januar var hans første arbejdsdag i Skibby.

– Kunderne kommer ikke til at mærke de store forandringer til at starte med. Men jeg har allerede en række planer  og visioner for butikken. 

– Planerne bliver rullet ud efter påske. Det betyder omrokering af ting og en anden oplevelse af butikken. 

– Jeg tror på, at fremtidens supermarkedskunder kommer til at tilvælge butikker, der giver dem en oplevelse, en god service og et godt udvalg. Og der er Meny bedre til end konkurrenterne, siger Poul Cullura. 

Andre artikler fra denne uge

Det gode Borgerforløb


Af journalist Conny Probst FREDERIKSSUND KOMMUNE: Byrådet har nedsat projektudvalget ”Det gode borgerforløb”. Opgaven for udvalget er at komme med

Læs mere »

Hærværk


Af journalist Conny Probst MØLLEKROGEN: ”Utroligt smukt beliggende bådelaug”. Sådan beskriver Havneguide.dk Selsø Møllekrogs Bådelaug. Den idyl blev ødelagt i

Læs mere »