– Medarbejderne er vores vigtigste ressource

0

SKIBBY: Både det sikkerhedsmæssige og det psykiske arbejdsmiljø blev fremhævet, da Anlægsgartner Gottlieb i sidste måned vandt Årets Arbejdsmiljøpris 2022. En pris der uddeles af Anmeld Håndværker, og som er baseret på en fagjurys vurdering.

Det er en god grund til, at firmaet var blandt finalisterne til prisen. For hos Gottlieb arbejder man ud fra en såkaldt CSR-strategi (Corporate Social Responsibility) – virksomhedens sociale ansvar – en strategi der har fokus på respekten for mennesker og miljøet.

Det betyder blandt andet, at firmaet tilbyder psykisk førstehjælp, har årlige sundhedsdage og tilbud om en ”hjælpepakke” til medarbejdere, der har behov og ønske for det.

Man investerer løbende i flere hjælpemidler, primært for at undgå nedslidning og skader, tilstræber ergonomisk oplæring, tilbyder sikkerhedskursus til alle timelønnede, informerer om sikkerhed ved opstart af projekter og følger op på personlige værnemidler.

Den vigtigste pris

– Vi tilbyder vores medarbejdere løbende videreuddannelse for både at højne arbejdsglæden, medarbejdertrivslen og for at holde fagligheden i top, fortæller adm. direktør Thomas Gottlieb, der er dybt taknemmelig for prisen. – Bare det, at vi var nomineret. Så har vi allerede vundet i mine øjne. Det glædede mit hjerte meget. Jeg synes faktisk, det er den vigtigste af alle de priser, der blev uddelt.

– Tænk, at en lille gartnerbutik i Skibby – på tværs af alle faggrupper – murer, tømrer elektriker, brolægger osv., går hen og vinder den pris. – Vi er stolte og taknemmelige, og vi ved, at det forpligter i vores videre arbejde. Det er en fælles indsats. Medarbejderne er vores vigtigste resurse, siger Thomas Gottlieb.

– Vi passer på hinanden, det fysiske og psykologiske arbejdsmiljø, så vi sikrer de rette betingelser for at skabe gode resultater.

For øvrigt var anlægsgartnerfirmaet endnu en gang også blandt finalisterne i kategorien ”Anlægsgartner 10+ ansatte”.

Share.

About Author

Avatar photo