Med bus ud i det grønne

Med bus ud i det grønne

Lørdag den 25. maj er der mulighed for at komme helt tæt på Fjordlandets fantastiske natur, når Skibby Aktive inviterer på gratis tur med guider til
16 lokaliteter.

HORNSHERRED: – Vi har så mange smukke steder her i lokalområdet. Og de flotte naturoplevelser vil vi gerne hjælpe med at formidle videre, fortæller formand Morten Kremmer fra Skibby Aktive for Fjordlandet.    

Busturen rundt i Hornsherred lørdag den 25. maj foregår fra klokken 10.30 til 14. 

Skibby Aktive har sørget for fire busser med plads til 20 personer, som kører i pendulfart rundt til de udvalgte lokaliteter i Fjordlandet. 

Der er afgang klokken. 10.30 fra Visionscentret i Bymidten 10 i Skibby, fra Brugsen i Skuldelev samt fra Venslev Høkeren. Bus fire kører fra Bymidten første gang klokken  10.45. 

Hver bus kører to omgange. Sidste afgang fra startstederne for opsamling køres cirka klokken 13.30. Busserne vil ramme aktivitetsstederne cirka hvert 20. minut.

Lokale guider
Turen inkluderer blandt andre besøg ved Selsø Kirke, sø og Slot, Hammer Bakke, Kyndby Huse, Svanholm og Julianehøj, Sønderby med kro og gadekær, Østby med Pontoppidan figurerne skabt af Westergren, Skuldelev Ås, Mørkebjerg Bakke med fantastisk udsigt, gårdbutik i Vejleby, Egholm Slot og Våbenmuseet. På de enkelte lokationer vil der være lokale ildsjæle, som deler ud af deres begejstring for Fjordlandet.

– Vi har valgt at gøre det på denne måde, så flest muligt får mulighed for at se, hvad Fjordlandet rummer. Oplevelsen er ment som et tilbud for hele familien. Alle kan deltage. Man kan også stige på cyklen, tage egen bil, eller benytte busserne. Der er mulighed for at få mange grønne oplevelser, lover Morten Kremmer.


Andre artikler fra denne uge