Man skal respektere den demokratiske proces

Man skal respektere den demokratiske proces

Af Inge Messerschmidt lokalformand for
Dansk Folkeparti Frederikssund 
 

Så kom valgplakaterne op i lygtepælene. To weekender i rap har de forskellige partier brugt mange timer på at markere, at nu er valgkampene gået i gang for alvor. Det har Dansk Folkeparti også gjort. 

Derfor et det virkelig ærgerligt at kunne konstatere, at nogle af vores valgplakater forsvinder. De er væk, og andre partiers plakater hænger der i stedet. 

Man kunne få den mistanke, at enten føler andre partier sig voldsomt truet af Dansk Folkeparti, og derfor føler sig tvunget til at fjerne vores valgplakater. 

Eller også er der nogle, der er så stor fan af vores politikere, at de bare er nødt til at have en plakat der hjemme for sig selv. 

Men uanset hvad, er det rigtig ærgerligt for den enkelte politiker, der bruger tid og penge på at føre en valgkamp, ligesom det er super ærgerligt for de medlemmer af partiet, der bruger deres sparsomme fritid på at hjælpe med at hænge plakaterne op.

Hvor er det ærgerligt, at der stadig er nogle, der ikke kan respektere den demokratiske proces, der er, når der er valg. Plakaterne er den enkelte politikers ejendom, og det er strafbart at ødelægge eller nedtage dem.

Så uanset, om du bare er stor fan, eller hvis du ganske enkelt ikke kan tolerere en politiker eller et politisk parti, således at du føler dig nødsaget til at udøve hærværk, så brug i stedet din demokratiske ret til at sætte et kryds på en stemmeseddel – og giv din mening til kende på en konstruktiv måde i stedet for at gøre noget ulovligt.

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »