Måske lige lovligt hyggeligt

Måske lige lovligt hyggeligt

SKIBBY: Filmens titel er ”Hygge!”, og det er der også lagt op til, når syv venner mødes til en overdådig middag i et idyllisk sommerhus.

Scenen er sat til en skøn aften med god mad, dejlig vin og ikke mindst masser af hygge.

Skibby Kino viser den danske komedie ”Hygge!” onsdag den 8. november klokken 11 i Babybio og derefter den 9. til 12. og igen den 20. til 22. november klokken 19.30.

Under den hyggelige overflade lurer en række tikkende bomber af hemmeligheder og intriger, og en farlig selskabsleg får glansbilledet til at slå revner.

Så filmen giver danskerbegrebet ”hygge” en kærlig overhaling og sætter fokus på, hvordan vi egentlig omgås hinanden i dag – som familie, venner og mennesker.

Plottet kommer fra den italienske film ”Perfetti sconosciuti” (”Perfect Strangers”) fra 2016, der har Guinness-rekorden for at være den mest genindspillede film.

Med denne nye, danske version ”Hygge!” er det blevet til ikke mindre end 24 genindspilninger.

Andre artikler fra denne uge

Det gode Borgerforløb


Af journalist Conny Probst FREDERIKSSUND KOMMUNE: Byrådet har nedsat projektudvalget ”Det gode borgerforløb”. Opgaven for udvalget er at komme med

Læs mere »

Hærværk


Af journalist Conny Probst MØLLEKROGEN: ”Utroligt smukt beliggende bådelaug”. Sådan beskriver Havneguide.dk Selsø Møllekrogs Bådelaug. Den idyl blev ødelagt i

Læs mere »