Loppefest på Solbakkevej

Loppefest på Solbakkevej

DALBY: Da klokken slog 12 lørdag, og Dalby Idrætsforenings store loppemarke på Solbakkevej 12 startede, styrtede folk ind på pladsen for at deltage i løjerne – og for at gøre nogle gode loppefund.

Her var både møbler, haveredskaber, hundredevis af brætspil, tøj, legetøj, køkkenting mv. Og så kunne man købe en nøgle og håbe, at den kunne låse en præmie på et års ølforbrug op. Der var også tænkt på børnene, der blandt andet kunne forlyste sig i en hoppeborg, spille hønsebingo, lave rollespilssværd og kæmpe mod drabelige orker.

Lørdag aften bør på fællesspisning og musik til midnat. Både lørdag og søndag blev der holdt auktion over en række effekter. Blandt andet en jagtrejse til Sydafrika, en båd og flere cykler.

Søndag klokken 16 lukkede loppefesten.

Foto: Steen Westh

Andre artikler fra denne uge

Det gode Borgerforløb


Af journalist Conny Probst FREDERIKSSUND KOMMUNE: Byrådet har nedsat projektudvalget ”Det gode borgerforløb”. Opgaven for udvalget er at komme med

Læs mere »

Hærværk


Af journalist Conny Probst MØLLEKROGEN: ”Utroligt smukt beliggende bådelaug”. Sådan beskriver Havneguide.dk Selsø Møllekrogs Bådelaug. Den idyl blev ødelagt i

Læs mere »