Loppefest hjælper foreningens børn og unge

Loppefest hjælper foreningens børn og unge

DALBY: Omkring 100 frivillige foreningsmedlemmer er ved at gøre klar til årets loppefest i Dalby, som holdes på idrætspladsen ved Solbakkehallen lørdag den 16. og søndag den 17. juni.
Det er 46. år i træk, at Dalby Idrætsforening holder loppefest. Gennem årene har det indbragt pæne overskud, som er kommet foreningens medlemmer til gode.
Senest har Loppefesten været med til at finansiere en del af kunstgræsbanen i Dalby, og mange unge har kunnet hente tilskud til turneringer, lejre, og rejser og meget andet.
Loppefesten i Dalby er en minibyfest – uden tivoli – med et kæmpe loppemarked og en masse underholdning, ungdomsfodbold, gymnastik og masser af god musik.
Foreningen satser på, at det skal være festen for hele familien, hvor børn og voksne kan hygge sig på pladsen begge dage. Børnene for eksempel i den gratis hoppeborg, og forældrene kan besøge de mange boder med alt fra kaffe og kage til øl og vand. Den store madbod er også et besøg værd.
Festens store omdrejningspunkt er selve loppemarkedet, hvor læssevis af effekter er samlet ind i årets løb. Effekterne har været opmagasineret på Storegården i Dalby Huse.
Foruden salget fra pladsen vil der både lørdag og søndag blive holdt auktion over udvalgte effekter, med foreningens næstformand og loppefesten formand, Mads Ritsmar, som auktionarius.
Lørdag aften byder på fællesspisning i det store telt på pladsen. Her vil der samtidig være mulighed for at se Danmarks første VM fodboldkamp mod Peru.
Festlighederne starter allerede torsdag aften med det traditionelle bankospil i Solbakkehallen.

Andre artikler fra denne uge

Tak Anja!


Inge Messerschmidt, gruppeformand Dansk Folkeparti (O) På byrådsmøde i spørgetimen talte Anja Bisp Pedersen om gensidig loyalitet. En super vigtig

Læs mere »