Laserterapi afløste den smertestillende medicin

Laserterapi afløste den smertestillende medicin

SUNDHED: Laserterapi har været en del af Gitte og Kristian Stagis hverdag de seneste fem til seks år.

Det hele startede, da Gitte Stagis fik en diskusprolaps for snart 10 år siden, dertil kom smerter efter slidgigt og hypermobilitet.

På det tidspunkt var det nødvendigt at medbringe en kørestol, når parret skulle rundt omkring, og der skulle gås mere end 100-200 meter.

Ved et tilfælde hørte de om laserterapi og var på det tidspunkt indstillet på at prøve alt.

– Vi var skeptiske i starten, da det ikke umiddelbart gav mening, at en bestemt bølgelængde af lys, kunne afhjælpe smerter. Ved det første besøg hos en behandler blev der blev ikke lovet noget. Det havde jo stået på et godt stykke tid. Men behandlingen virkede, og efter få behandlinger var det muligt at gå rundt og shoppe i over to timer.

I starten fik Gitte Stagis en del behandlinger. Men de seneste år har kun været vedligeholdelse.

Laserterapien og en struktureret træningsindsats har gjort, at det nu er muligt at arbejde på deltid, og Gitte Stagis er fri for smertestillende medicin.

De overtog klinikken

– Da vores gode ven Bjarne startede Frederikssund Laserterapi, blev vi naturligvis faste kunder. Så da han valgte at flytte sin familie og klinikken til Bornholm, stod det klart, at vi måtte tage over, fortæller parret.

– Vores behandlerteam har en sundhedsfaglig baggrund, og Gitte selv har arbejdet som bioanalytiker på Hillerød Hospital. Herudover har teamet gennemgået et kursusforløb hos PowerMedic, som er opfinder og leverandør af GigaLaseren, samt et praktisk forløb hos en erfaren behandler.

– Vi er både glade og stolte over at kunne give andre muligheden for at opleve den effekt, laserterapi har på smerter og helingsforløb, fortæller Gitte og Kristian Stagis.

Andre artikler fra denne uge

Cirkelrund sejr


Kultur- og havnebadet ved Tippen i Frederikssund åbner søndag 2. juni. Af journalist Tomas Skov FREDERIKSSUND KOMMUNE: Idéen om et

Læs mere »