Kunst i Kulhuse

Kunst i Kulhuse

KULHUSE: Der er udstilling med billedkunstner Merete Eliassen i Kulhuse Kultur- og Medborgerhus i weekenden den 13. og 14. maj. Der er fernisering om lørdagen hvor kunstneren fortæller om værkerne. Derudover er kunstneren til stede begge dage.

Merete Eliassen er uddannet tekstil-og billedkunstner og har gennem årene skiftet mellem at arbejde med billedudtryk i tekstil/vævning og på papir og lærred.

I dag arbejder Merete Eliassen med forskellige materialer og teknikker på papir og lærred og udforsker billedudtrykket med tegning, collage og maleri.

Hun bruger farvekridt/pasteller, tusch, blyant, gouache, akvarel og akrylmaling, nogle gange hver for sig, andre gange blandet.

Erindring om landskab, natur, arkitektur og mennesker er inspiration til motiv og udtryk; i store abstrakte flader, i små formater med underfundige figurative indslag eller hvor figurative elementer fremhæves i tegning med tusch. Tyndt kina-og japanpapir limes sammen i flere lag til lange papirbaner og små landskabscollager bliver sat sammen af iturevne tegnede og malede flader.

Det færdige billede består af to til tre lag papir, som under processen limes sammen, og billedfladen bearbejdes i flere omgange.

Der er gratis adgang til udstillingen.

Andre artikler fra denne uge

Mod højere luftlag


Modelflyvningens dag finder sted søndag 26. maj 2024. JÆGERSPRIS: Hvert år fejres Modelflyvningens dag. I år falder dagen søndag 26.

Læs mere »