Kulhuse i Live

Kulhuse i Live

Af journalist Conny Probst

KULHUSE: En gruppe frivillige borgere i Kulhuse er gået sammen medet ønske om at stable en musikhappening sammen i forbindelse med årets loppemarked i Kulhuse den 13. juli 2024.

Gruppen har søgt kulturpuljen om 30.000 kroner til at afvikle arrangementet. Udvalget for Job, erhverv og kultur har besluttet at imødekomme ansøgningen med 20.000 kroner.

Nye og gamle

Borgergruppen i Kulhuse oplever, at området blomstrer og bliver mere attraktivt.

Dog savner man arrangementer, som kan samle de nye sommerhusejere – dem er der kommet mange af de seneste år – og de beboere, der har boet i Kulhuse i mange år.

Det årlige loppemarked er omdrejningspunkt i sommerferien.

Udover dette oplever borgergruppen, at det er begrænset, hvad der ellers er af tiltag.

Musik for flere generationer

Borgergruppen er en bred gruppe af folk med forskellig baggrund, der brænder for Kulhuse og har aktivitetsudvalg, den lokale brugs og grundejerforeninger bag sig.

De ønsker i fællesskab at realisere drømmen om en musik ”happening” i forlængelse af årets loppemarkeds 10-års jubilæum på havnen.

Arrangementet er gratis og henvender sig til Kulhuses borgere, såvel sommerhusejere som fastboende samt til alle borgere i Frederikssund.

Gruppen ønsker med denne musikbegivenhed at styrke og underbygge fællesskabet i Kulhuse og skabe aktivitet og liv og håber, at det kan blive en tilbagevendende begivenhed som samler generationer på tværs.

Andre artikler fra denne uge