Kreds 57 har også gymnastik

Kreds 57 har også gymnastik

FERSLEV/SKIBBY: Kreds 57 Ferslev-Skibby er den ældste af fire idrætsklubber i den tidligere Skibby kommune. Foreningen blev startet i 1896 i den daværende Ferslev kommune, og blev senere lagt sammen med Skibby, deraf navnet Kreds 57 Ferslev-Skibby. 

– I Kreds 57 Ferslev-Skibby gymnastik lægger vi vægt på såvel medlemmernes bevægelsesglæde og træning som fællesskabet i og omkring aktiviteterne. Det skal være sjovt at gå til gymnastik, fortæller Hanne Schneider, der er medlem af gymnastikudvalget/arbejdsgruppen for kreds 57 – Ferslev Skibby gymnastik.

– Vi hører under DGI og har valgt at bibeholde navnet ”Kreds 57”, fordi medlemskabet rækker så mange år tilbage. Vi forsøger at balancere mellem tradition og fornyelse. I den kommende sæson har vi eksempelvis både nye tiltag og hold, der går igen fra tidligere., forklarer hun.

Kreds 57 har klubhus og udendørsfaciliteter i Ferslev og gymnastiktræning på Ferslev Skole/Skolen i Herredet, hvor gymnastiksalen er en vigtig ramme om det lokale idrætsliv.  

Kreds 57 benytter desuden idrætssalen på Fjordlandsskolen, Skibby afdeling. 

For enhver smag
I Skibby oprettes et helt nyt hold i bodyflow, en ny kombination af Tai Chi, Yoga og Pilates. Der er tale om en sammensat træning, som foregår i et behageligt flow til musik. Alle over 10 år kan deltage uanset fysisk form.

– Vi er glade for at kunne oprette børnehold i Skibby igen. Her tilbydes både et hold for små børn sammen med en far, mor eller bedste og et hold for fire- til seks-årige rige. I forlængelse af børneholdene er det muligt for voksne at deltage i yoga med flow for begyndere og let øvede, fortæller Hanne Schneider.

Springholdene for de større børn kendes fra sidste sæson, ligesom fitness dans for de voksne. 

I Ferslev fortsætter naturtræning for +55 mænd og kvinder i efteråret. Når naturtræningen stopper, er det muligt at fortsætte indendørs på holdet puls og styrke. Her er voksne under 55 også velkomne.

Holdet for de 2-4 årige og deres voksne oprettes igen i Ferslev, ligesom yoga holdet fortsætter. Det samme gælder det sene voksenhold, der nu hedder bevægelighed-styrke-kondition-afspænding. 

Man kan læse om alle holdene og tilmelde sig påferslevkreds57.dk. Det er altid muligt at komme forbi til en gratis prøvetime inden tilmelding.

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »