Kreds 57 har også gymnastik

Kreds 57 har også gymnastik

FERSLEV/SKIBBY: Kreds 57 Ferslev-Skibby er den ældste af fire idrætsklubber i den tidligere Skibby kommune. Foreningen blev startet i 1896 i den daværende Ferslev kommune, og blev senere lagt sammen med Skibby, deraf navnet Kreds 57 Ferslev-Skibby. 

– I Kreds 57 Ferslev-Skibby gymnastik lægger vi vægt på såvel medlemmernes bevægelsesglæde og træning som fællesskabet i og omkring aktiviteterne. Det skal være sjovt at gå til gymnastik, fortæller Hanne Schneider, der er medlem af gymnastikudvalget/arbejdsgruppen for kreds 57 – Ferslev Skibby gymnastik.

– Vi hører under DGI og har valgt at bibeholde navnet ”Kreds 57”, fordi medlemskabet rækker så mange år tilbage. Vi forsøger at balancere mellem tradition og fornyelse. I den kommende sæson har vi eksempelvis både nye tiltag og hold, der går igen fra tidligere., forklarer hun.

Kreds 57 har klubhus og udendørsfaciliteter i Ferslev og gymnastiktræning på Ferslev Skole/Skolen i Herredet, hvor gymnastiksalen er en vigtig ramme om det lokale idrætsliv.  

Kreds 57 benytter desuden idrætssalen på Fjordlandsskolen, Skibby afdeling. 

For enhver smag
I Skibby oprettes et helt nyt hold i bodyflow, en ny kombination af Tai Chi, Yoga og Pilates. Der er tale om en sammensat træning, som foregår i et behageligt flow til musik. Alle over 10 år kan deltage uanset fysisk form.

– Vi er glade for at kunne oprette børnehold i Skibby igen. Her tilbydes både et hold for små børn sammen med en far, mor eller bedste og et hold for fire- til seks-årige rige. I forlængelse af børneholdene er det muligt for voksne at deltage i yoga med flow for begyndere og let øvede, fortæller Hanne Schneider.

Springholdene for de større børn kendes fra sidste sæson, ligesom fitness dans for de voksne. 

I Ferslev fortsætter naturtræning for +55 mænd og kvinder i efteråret. Når naturtræningen stopper, er det muligt at fortsætte indendørs på holdet puls og styrke. Her er voksne under 55 også velkomne.

Holdet for de 2-4 årige og deres voksne oprettes igen i Ferslev, ligesom yoga holdet fortsætter. Det samme gælder det sene voksenhold, der nu hedder bevægelighed-styrke-kondition-afspænding. 

Man kan læse om alle holdene og tilmelde sig påferslevkreds57.dk. Det er altid muligt at komme forbi til en gratis prøvetime inden tilmelding.

Andre artikler fra denne uge

Det gode Borgerforløb


Af journalist Conny Probst FREDERIKSSUND KOMMUNE: Byrådet har nedsat projektudvalget ”Det gode borgerforløb”. Opgaven for udvalget er at komme med

Læs mere »

Hærværk


Af journalist Conny Probst MØLLEKROGEN: ”Utroligt smukt beliggende bådelaug”. Sådan beskriver Havneguide.dk Selsø Møllekrogs Bådelaug. Den idyl blev ødelagt i

Læs mere »