Kom til havnefest i Gershøj

Kom til havnefest i Gershøj
Sømblokken er en af mange populære aktiviteter under den to dage lange havnefest.

GERSHØJ: Gershøj Havn byder alle velkommen til årets store Havnefest fredag 21. og lørdag 22. juni til to dage fyldt med sjove aktiviteter, lækker mad, musik og hygge for hele familien.

Kom og oplev en række fantastiske aktiviteter for både store og små. Der vil være hoppeborg for børnene, hvor de kan lege og have det sjovt. For de konkurrencelystne er der kongespil, stigegolf, sømblok og pong, som vil være åbne begge dage. Vi byder også på den legendariske planke dyst, hvor deltagerne kan teste deres balanceevner.

Alt til maven
Nyd de mange kulinariske tilbud, herunder vin og tapas arrangeret af Bylauget, og besøg pølsevognen, der serverer lækre pølser og flæskestegssandwich. For de søde tand er der kaffe og kage boden med hjemmebagte lækkerier. Vi sørger også for bål, hvor der er mulighed for at grille skumfiduser og snobrød – en perfekt aktivitet til hygge i den lille havn. Og selvfølgelig kan man købe kolde fadøl, sodavand, is og popcorn til at nyde hele dagen.

Klap en fisk
Der er en masse spændende aktiviteter planlagt for børnene, herunder ansigtsmaling, de små børns andedam og muligheden for at klappe en fisk. Børnene kan også deltage i deres eget loppemarked, hvor de kan sælge og bytte legetøj og andre skatte. Hvis vejret tillader det, kan de prøve en optimistjolle eller ride på hest.

Gæt en lort
For de voksne og ældre børn er der veteranknallerter, en fremvisning af en brandbil og Ungdomsklubbens muntre køkken. Vi har også arrangeret stjerneløb med Olivia og en sjov konkurrence, hvor man kan gætte en lort med Leif.

Musik og underholdning vil fylde teltet begge aftener, hvor der er levende guitar musik og andre musikalske indslag. Det bliver således ren hygge i den lille havn, og arrangørerne håber på solskin og en masse glade gæster til årets havnefest. Tag hele familien med og medbring godt humør til den to dage lange fest fredag 21. lørdag 22. juni.

/TS

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »