Kom helt tæt på kunsten

Kom helt tæt på kunsten
Fire lokale kunstnere inviterer inden for i pinsedagene.

Besøg Hornsherreds kunst-atelierer i pinsen.

HORNSHERRED: Forår betyder ture ud i det danske landskab, som er særligt smukt her på Hornsherred. Forår er også årstiden, hvor rigtig mange kunstnere byder indenfor i atelieret.
Atelier HBH-Art på Bøgevej i Skuldelev har åbent i to omgange. Lørdag 11. maj kl. 11 – 17 samtidig med medlemmer fra Gribskov-malerne, hvoraf nogle også holder til i Frederikssund. Det er Michael Pulz Routhe og Bitte Cecilie Bang i
Atelier BIBA. Klintevej 4, 3600 Frederikssund

Lørdag – mandag 18. – 20. maj kl. 10 – 16 kan du besøge yderligere tre kunstnere på Hornsherred. I Atelier HBH-Art Bøgevej 2, Skuldelev møder du kunstneren Helle Borg Hansen, som både kan præsentere malerier og skulpturer. Det er dyr, dansere, bevægelse, energi og farver, der er et gennemgående tema, om materialet er olie på lærred, stentøj eller bronze. Hun byder, foruden et kig ind i sit spændende atelier, også på udstilling i huset og haven samt lidt forfriskninger, man kan nyde sammen med den dejlige udsigt til Skuldelev ås.

Gunhilds Galleri i det gamle grisehus på Holtensmindevej 75, Sæby, præsenterer – foruden Gunhilds egne livsbekræftende og farverige malerier med passion og nærvær – også fire gæstekunstnere med pileflet, bronzeskulpturer, smykker og malerier.

Alt det kan kombineres med et besøg i vinmarken, smagsprøver på vin og bobler fra Holtensminde Vin samt en tur rundt i den smukke have.

I Kirke Hyllenge på Børresensvej 1 ligger Det Lille Galleri. Der finder du malerier i mange forskellige kunstretninger og vidt forskellige motiver

Starksart Sydager 3, Kirke Hyllinge er der, hvor Tania Stark byder indenfor for. Hun brænder for akvarellen. Sit udtryk beskriver hun som naturalistisk med en stor grad af detaljer.

Se mere på HBH-Art.dk, hvor du kan downloade appen til Kunst i Pinsen og se et kort over alle deltagende kunstnere.

Andre artikler fra denne uge