Kino-koncert

Kino-koncert

SKIBBY: Igen i år er der mulighed for at købe koncertbilletter  med og uden mad til koncerten den 19. januar i Skibby Kino. 

Arrangementet er er dobbeltkoncert med ”Selsølåter” og ”Long Dog Orchestra”. 

Selsølåter spiller musik, hvor fundamentet er nordisk og irsk folkemusik spillet for to violiner. Men der sker noget anderledes, når der så tilsættes bas, guitar og trommer. 

Bandet udgav i 2008 albummet” Låter fra Selsø” og har siden – sammen med aftenens andet band Long Dog Orchestra – udgivet to albums.

Long Dog Orchestras musik er fortrinsvis egne numre inspireret af blues og americana. De er nogle rutinerede herrer med en fortid i grupper som Hvalsø Spillemændene, Fujara, Dr Dopo Jam og Bayou Blues Band.

Spisningen starter klokken 18.30, og koncerten går i gang klokken  20. Der er et begrænset antal pladser til spisning. Er der billetter tilbage til koncerten, sælges de på dagen.

Billetter købes på www.skibbykino.dk 

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »