Kaffemik i besøgstjenesten

0

I oktober inviterer Ældre Sagens besøgstjeneste til kaffemik hele landet. 

JÆGERSPRIS: Direkte oversat fra grønlandsk betyder kaffemik ”at fejre noget med kaffe”. Grønlænderne holder kaffemik, når de skal fejre en særlig begivenhed – fødsel eller fødselsdag, første skoledag eller konfirmation – men den ægte nydelse kommer af samværet med andre mennesker. 

Til efteråret – i oktober – er der kaffemik. Ældre Sagens Besøgstjenester. I hele landet samles besøgsvenner og besøgsværter til festlige, men uhøjtidelige komsammener, hvor man fejrer besøgsvenskabet, og at man  kan være sammen igen.

I Jægerspris lokalafdeling bliver der holdt kaffemik fredag den 8. oktober klokken 13.30 til 15.30 på Mødestedet, Parkvej 2.

Man er meget velkommen, selvom man hverken er besøgsven, -vært eller medlem af Ældre Sagen.  Blot man ringer eller skriver  til Lillan Brandt på tlf. 5194 9218 og tilmelder sig inden 1. oktober. 

– Vi vil gerne have flere besøgsvenner i Jægerspris lokalafdeling. Dagen er en uforpligtende mulighed for at snuse til besøgstjenesten og tale med en, der er besøgsven, fortæller Lillan Brandt.

Deltag i debatten
Share.

About Author