Kæmpelager af tyvekoster afsløret

Kæmpelager af tyvekoster afsløret

HORNSHERRED: Mangler du en gokart?, spørger Midt- og Vestsjællands Politi på facebook.

I februar førte en stjålet trailer politiet frem til et stort lager af tyvekoster i Kirke-Hyllinge. Mange af de værdifulde ting er sidenhen blevet udleveret til deres rette ejermand.

Men en gokart og en del værktøj savner stadig sin ejer.

Det hele startede med en stjålet trailer, som var forsynet med en GPS-sender. Ejeren af traileren ringede til politiet, da han kunne se, at traileren holdt på en landejendom i Kirke-Hyllinge.

En patrulje kørte til ejendommen, hvor der i en lade befandt sig en sand ”Aladdins hule” af tyvegods.

En stor pick-up amerikanerbil, en værdifuld minilæser, en ATV, to både, bådmotorer, en motorcykel, en vandscooter, tre dyre cykler, trailere, værktøj og en masse andre ting var gemt i og omkring laden. De fleste ting er nu udleveret til de glade ejere eller forsikringsselskabet.

Ejeren af den store amerikanerbil blev glad men også noget overrasket over at få sin bil igen. Ffor det var fem år siden, at den var blevet stjålet. Hans forsikringsselskab var nemlig gået konkurs, så han havde aldrig fået udbetalt de 300.000 kroner i erstatning for bilen.

En Bayliner båd var blevet stjålet fra Hørby havn på Tuse Næs tilbage i 2011. Ejeren af båden havde heller ikke fået nogen forsikringspenge, så han fik også udleveret sin båd igen.

De to mænd på 36 og 38 år, som havde lejet lageret, er nu sigtet for de mange tyverisager.

Men en gokart og en del værktøj mangler som sagt stadig at komme tilbage til deres ejermand.

Genkender man nogen af tingene, og er man ejermanden eller kvinden. Så ring til politiet på telefon 114.

Andre artikler fra denne uge