Jytte Loehr udstiller i Kulturhuset Elværket

Jytte Loehr udstiller i Kulturhuset Elværket

FREDERIKSSUND: Jytte Loehr arbejder i sine værker konsekvent med oliefarve på lærred. Dertil kommer, at hun ofte arbejder på flere lærreder på én gang.

Dermed bliver der tale om en langsommelig proces med plads til at opleve, genopleve og indarbejde særlige narrative elementer.

En fugl, et par sko, en gren eller en silhuet af et bjerg antydes for siden at blive nedtonet eller fremhævet.

Jytte Loehr er blandt andet uddannet ved Académie des Beaux-Arts i Bruxelles 1975-78 og har siden halvfjerdserne udstillet i store dele af Europa samt stået for udsmykninger i både ind og udland.

Jytte Loehrs udstilling kan nydes i hele september i Kulturhuset Elværkets åbningstid, og når huset er åbent for andre arrangementer.

Jytte Loehr holder fernisering søndag den 3. september, hvor hun vil præsentere værker fra hendes forårsophold i Grækenland.

Andre artikler fra denne uge

Husmændene på Egholmmarken


Af Historisk Vejleder for Nationalpark ”Skjoldungernes Land”Karl-Johan Rubæk Gershøj Havnevej 9 4070 Kirke Hyllinge KIRKE HYLLINGE: Efter Reformationen i 1536,

Læs mere »

Kropsfikseret læsning


Af kulturformidler Signe Schroll Feldmeier Frederikssund Bibliotekerne i samarbejde med eReolen LITTERATUR: Siden 10’erne har mange danske forfattere haft et

Læs mere »