Juletræstænding i Jægerspris er aflyst

0

JÆGERSPRIS: Arrangørgruppen af juletræstændingen i Jægerspris aflyser årets juletræstænding søndag den 28. november, da de ikke finder det ansvarligt at samle så mange mennesker i en tid med stigende smitte. 

– Det er andet år i træk, at vi må aflyse, og det er med stor beklagelse, fortæller leder af Rejsestalden Anja Boe. 

Rejsestalden stabler hvert år, i samarbejde med Jægerspris netværk, det hyggelige arrangement på benene sammen med en masse aktører. 

Det er et arrangement, som samler hele byen og som er forbundet med hyggelige traditioner, der er bygget op over mange år. 

– Alle aktiviteter er desværre aflyst. Det gælder juleturen i skoven, slikposer til byens børn, julebazaren på Slotsparkens Friskole, underholdningen på scenen, besøg af julemanden og caféen i Rejsestalden med salg af gløgg og æbleskiver.

– Men Rejsestalden holder selvfølgelig åbent klokken 11 til 16, som den plejer om søndagen. 

Juletræet er ikke aflyst
Men Jægerspris skal ikke mangle sit juleantræk. Arrangørgruppen sørger selvfølgelig for, at det flotte juletræ kommer til at hygge på Danners Plads foran Rejsestalden. 

Juletræet bliver leveret fra Nordskoven og sponseres hvert år af Kong Frederik Den Syvendes Stiftelse. 

Lyset på juletræet og de smukke juletræer i lygtepælene er doneret af Jægerspris Netværk og kørsel af juletræet er en julegave til byen fra Bredahl Kristensen ApS. 

– Det er fantastisk, at så mange mennesker er med til at løfte de gode juletraditioner i Jægerspris. Og vi holder humøret højt og tror på, at vi næste år kan samles om julen i Jægerspris, forsikrer Anja Boe – og ønsker alle en god december.

Deltag i debatten
Share.

About Author