Julemad, banko og kagebord

Julemad, banko og kagebord

Gershøj Kro & Strandhotel har masser af arrangementer på menuen frem til nytår.

GERSHØJ: Hvad enten man er til en stor buffet med seks forskellige kager, julefrokost med livemusik eller dagens ret suppleret med en omgang julebanko, så er Gershøj Kro & Strandhotel leveringsdygtig.

Det samme gælder, hvis man har lyst til en lækker frokostanretning. Eller hvis man en aften længes efter eksempelvis stegte ål med stuvede kartofler, grillet makrel med urter, wienerschnitzel med råstegte kartofler, en bøf bearnaise eller andre lækkerier.

Helt frem til nytår – hvor kroen tilbyder en nytårsmenu ud af huset – er der klassisk dansk julefrokost med et twist både lørdag den 25. november og den 9. december.

Kagebordet bliver dækket søndag den 26. november, og er man til julebanko med store og mange præmier, så er det lørdag den 14. december, man skal reservere bord.

Overnatning på strandhotellet foregår i værelser med navne som Oda, Inge, Juul-Madsen, Kirsten og Willumsen, Valde og Laura.

Alle værelser er individuelt indrettet og stærk inspireret af klassik dansk badehotel af ældre dato.

Andre artikler fra denne uge

Det gode Borgerforløb


Af journalist Conny Probst FREDERIKSSUND KOMMUNE: Byrådet har nedsat projektudvalget ”Det gode borgerforløb”. Opgaven for udvalget er at komme med

Læs mere »

Hærværk


Af journalist Conny Probst MØLLEKROGEN: ”Utroligt smukt beliggende bådelaug”. Sådan beskriver Havneguide.dk Selsø Møllekrogs Bådelaug. Den idyl blev ødelagt i

Læs mere »