Julekoncert med ny dirigent

Julekoncert med ny dirigent

LILLE KARLEBY: Efter 10 gode år har LyndbyKoret taget afsked med deres dirigent Anne Mette Blædel. Bekymringen var stor for, om man kunne finde en værdig afløser. Det har koret gjort.

Det er lykkedes at ansætte Susanne Skov, der både har bred korerfaring og derudover er konservatorieuddannet pianist og operasanger fra operaakademiet.

De nye udfordringer, hun giver koret, fungerer rigtig godt.

Det kan man få et indtryk af, når LyndbyKoret inviterer til julekoncert på Østergaard på Karlebyvej 58 tirsdag den 6. december.

Her vil der både være korsatser og de populære fællessange. Igen i år inviteres publikum til at synge med på julesangene fra Højskolesangbogen.

Der er gratis adgang og alle er velkomne. I pausen vil der være salg af gløgg og æbleskiver, til beskedne priser.

Sjette sæson

LyndbyKoret har 30 deltagere, og alle stemmer er vigtige. Men damerne glæder sig over den gode bund, den velsyngende herregruppe lægger under korsatserne.

Der er en god stemning i koret, hvilket korets fem nye medlemmer har glædet sig over.

Det er koret sjette sæson på Østergaard Aktivitetscenter.

Andre artikler fra denne uge

Tre forbud på stribe


Læserbrev Af Kurt Terkelsen Damgårdsvænget 49, Skibby Som redaktionsmedarbejder Dansktoppen Subnet/ medlem af Ældre Sagen, har jeg nu modtaget ”3

Læs mere »

Julemarked i Kulhuse


KULHUSE: Lørdag den 2. december fyldes Kulhuse Kultur- og Medborgerhus med alskens boder med skønne jule- og adventsgaver, juledekorationer, kranse,

Læs mere »