Juleevangeliet for børn

Juleevangeliet for børn
Jens Jødal fra Kirketeateret med bugtalerdukker .

FERSLEV: I Ferslev-Vellerup sogne har man ønsket at gøre noget særligt for børn og barnlige sjæle i denne jul.’

Julens glade budskab kan jo gives forskellige udtryk. Og det er altid spændende, når det velkendte får en ny drejning, og det må man sige, når skuespiller Jens Jødal fra Kirketeateret kommer med bugtalerdukker og deres helt egen fortælling om, hvordan juleevangeliet skal fortælles.

Børnene får mulighed for at være med undervejs på denne lille forestilling, der er lavet for børn fra tre år og opefter.

– Vi håber på, at rigtig mange børn og barnlige sjæle vil komme og få glæde af det her, fortæller sognepræst Mikkel Højholt.

– Når man har noget virkeligt guf at byde på, så vil man bare gerne have, at så mange som muligt får lov at være med.

– Jeg har oplevet Jens Jødal med konfirmander, og det var en sand fornøjelse. Nu er jeg bare så spændt på at se, hvordan juleevangeliet i Jødals fortolkning ender med en vaskeægte juleevangelie-rap. Det kan da kun blive godt.

Det hele foregår den 12. december.

– Arrangementet forløber som vores månedlige familieeftermiddage, hvor man mødes i Birksøhuset (lige over for kirken) klokken 16 og laver kreative ting sammen, forklarer sognepræsten.

Forestillingen går i gang klokken 17 i Ferslev kirke, og efter forestillingen spiser familierne sammen i Birksøhuset.

Menighedsrådet skulle hilse og sige, at det alt sammen er gratis at deltage i og kræver ingen tilmelding – sådan som det er, hver gang der holdes familieeftermiddage i Ferslev kirke.

Andre artikler fra denne uge