Hvorfor er det sjovt?

Hvorfor er det sjovt?

LÆSERBREV

Fra en beboer (navnet er redaktionen bekendt)

Vi er en del ældre beboere i Krosvinget – Hovedgaden 54 og 56 i Skibby – der er meget kede af, at der er unge mennesker, der ringer på vores dørtelefoner ved 21- 22-tiden om aftenen, især i weekenderne.

Oftest er det tre unge drenge/mænd, der huserer på gangstierne mellem husene og på skift ringer på, om end ikke i alle fem blokke, så i hvert fald i de to.

Vi ved godt, at der ikke er aktiviteter for unge en fredag-lørdag-søndag, men hvorfor skal det gå ud over os beboere. Flere er op i 80’erne og 90’erne – de bliver urolige. Andre bliver bare irriterede.

Er det mon manglende oplysning i en tidlig alder fra forældrenes side, at det er uacceptabelt at genere andre, eller er det ikke muligt at trænge igennem?

Vi ved også godt, at der er utrolig mange sympatiske og hjælpsomme unge mennesker, men hvor er det en skam, at nogle få skal ødelægge det for de mange.

Læserbreve

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »