Hvad kærlighed (ikke) er

Hvad kærlighed (ikke) er

SKIBBY: Den belgisk-franske film ”Dalva” i Skibby Kino fra den 10. til 17. juli klokken 19.30 er et dybfølt drama om håb – og en ny start efter det ultimative svigt.

Hovedrolleindehaveren Zelda Samson vandt en ”Rising Star Award” ved sidste års filmfestival i Cannes for sin rørende og modne præstation i rollen som Dalva, der må lære, hvad kærlighed er – og hvad kærlighed ikke er.

Selvom Dalva kun er 12 år, lever, klæder og pynter hun sig som en voksen kvinde.

Men da politiet pludselig stormer hendes hjem, hvor hun bor alene sammen med sin far, fjernes hun fra sit velkendte liv og placeres på et bosted.

Dalva er chokeret og forarget over at blive adskilt fra sin far – men langsomt går den rystende sandhed om deres forhold op for hende.

Mens hun prøver at finde op og ned på sin nye situation og indsigt, vokser et venskab langsomt frem mellem Dalva og hendes temperamentsfulde værelseskammerat Samia og socialarbejderen Jayden.

Det bliver starten på et helt nyt liv for Dalva – et liv, hvor hun finder friheden til at være sig selv.

Filmen er tilladt for børn over 11 år.

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »