HornsRock er klar til årets havefest

HornsRock er klar til årets havefest
Me and Mary Jane

I Kr.Himmelfartsferien slår HornsRock dørene op til en weekend med masser af hygge og musik.

SKIBBY: – Der er Hornsrock den første weekend i juni. I år er det så heldigt, at musikfestivalen ligger i forlængelse af Kr.Himmelfart, fortæller formanden bag festivalen, Søren Sandbjerg. Der er sikker på, at mange vil kigge forbi og nyde den ekstra lange weekend – i selskab med bands og musikere fra lokalområdet. 

Fredag lægger man ud med Kasper Hedegreen Family Band. Bluesbandet Straight Talking fra Holbæk følger trop, efterfulgt af Hicks fra Århus, som leverer 70’er inspireret rock. 

– Me and Mary Jane er lokale og begejstrede publikum sidste år med deres sejt-svingende rock, ligesom Silverleaf fra København gjorde det med deres psykedeliske bluesrock, fortæller Søren Sandbjerg.

Senere på fredagen hopper de lokale InCrest på scenen efterfulgt af the Penetrators og deres glam-heavy koncert. Fredagen rundes af med party-bandet Backin´5.

Pop, rock og akustisk
Lørdagen starter med  akustisk musik efterfulgt af det lokale Chesters Bricks n´No Locals med deres selvopfundne  ”Akustisk Redneck Folk Blues”.  

Mirage fortsætter med rock/pop kopinumre, efterfulgt af Panserhjerte, der er et lokalt akustisk folk-projekt.  Bluesbandet Blue Passion fra Roskilde spiller store klassikere og Cosiness rock og pop. El Capitan fra København følger op med surf-rock og Tone Hoes spiller brit/syre/glam-rock. 

Så går de garvede lokale hangorillaer Silverbacks på scenen med egne numre efterfulgt af American Ride fra Frederikssund. Det århusianske band ”Hvem er Alf?” kommer også lørdag, og Hornsrock får for anden gang besøg af Mother Mersy fra Malmø. Aftenen slutter med Askerock og Nighthogs fra Roskilde,.

Søndag er gratis
Søndag, hvor der er gratis adgang, starter som altid med de dygtige børn og ungebands fra Frederikssund Musikskole, efterfulgt af den lokale musiker Marie Melbye samt Michael´s CV.

Det lokale blues-rock band Ferslevband fortsætter, efterfulgt af Turbulent fra Århus. Fra  Nordjylland kommer Amalie ThørholmSøndagen slutter som altid, med lokale ”Guitar-Lasse”.

Vi har 18 års erfaring i, hvad der skal til for at bygge en perfekt fest sammen, fortæller formanden, som glæder sig over, at man igen i år har fået 200 henvendelser fra bands, som har søgt om at bidrage med egen eller cover-musik. 

– Det er altid svært at skulle vælge 30 bands ud blandt så mange dygtige musikere, når programmet samtidigt skal være afvekslende og for et bredt publikum. 

Hornsrock foregår som sædvanlig på Fjordlandsskolens arealer i Skibby.


Andre artikler fra denne uge

Husmændene på Egholmmarken


Af Historisk Vejleder for Nationalpark ”Skjoldungernes Land”Karl-Johan Rubæk Gershøj Havnevej 9 4070 Kirke Hyllinge KIRKE HYLLINGE: Efter Reformationen i 1536,

Læs mere »

Kropsfikseret læsning


Af kulturformidler Signe Schroll Feldmeier Frederikssund Bibliotekerne i samarbejde med eReolen LITTERATUR: Siden 10’erne har mange danske forfattere haft et

Læs mere »