Hornsherred fester

Hornsherred fester

På dagen, hvor broen åbner og i tiden efter, søger Skibby Aktive flere frivillige hænder.

HORNSHERRED: Ingen ønsker at betale for at køre over den nye bro. Men Kronprinsesse Marys Bro giver Hornsherred en meget bedre infrastruktur, og det giver mange muligheder for at udvikle vores område. Derfor skal broåbningen fejres, lyder det fra Skibby Aktive for Fjordlandet, der  med mange frivilliges indsats har arbejdet hårdt i mange måneder for at skabe en stor brofest i ugen efter åbningen. 

Foreningen skaber fest på alle tænkelige måder. Og vil gerne have dig med. Enten som frivillig eller som deltager i de mange arrangementer. 

Der mangler folk til at uddele 12.000 børnebøger lørdag den 28. september på brofestpladsen, til praktiske ad hoc opgaver i festugen, til at byde ind med kulturelle oplevelser, til praktisk hjælp til ”Hornsherred spiser sammen”, journalister eller andre der kan skrive pressemeddelelser og hjælp til at arrangere et indendørsmarked lørdag den 5. oktober.

Skibby Aktive for Fjordlandet håber, du vil være med i et af de fællesskaber, der arbejder frivilligt for at skabe liv i og udvikle Hornsherred.

Læs mere om foreningen og brofesten på www.skibbyaktive.dk.

Andre artikler fra denne uge