Gospel Unlimited i kirken

Gospel Unlimited i kirken

SKULDELEV: Grundlovsdag den 5. juni har Skuldelev – Selsø menighedsråd i samarbejde med netværksgruppen arrangeret gospelkoncert i Skuldelev kirke klokken 12  – med efterfølgende snitter i præstegården. Der er fri entre.

Siden år 2002 har man – med et par undtagelser omkring pinsetid – holdt grundlovsmøder i Skuldelev præstegård. De første mange år med folketingspolitikere, senere med borgmestre fra Skibby og Frederikssund kommuner.

Altid med efterfølgende snitter og en kop kaffe eller et glas, som Skuldelev – Selsø Netværksgruppe har stået for og lidt sommerbasar. I år har man valgt at invitere en gospelgruppe til at give en koncert i Skuldelev kirke. Det er Brorson kirkes gospelkor fra Nørrebro:         Gospel Unlimited.

Koret ledes af den sprudlende gospeldirigent, Kri-
stine Bjørnbak, der er en erfaren sanger og sanglærer. Med sig har koret også pianist Emil Skovsgaard. Denne sommers sange er udvalgt til et tema om mod  – om at se sine udfordringer i øjnene og gå ind i dem. 

Andre artikler fra denne uge

Det gode Borgerforløb


Af journalist Conny Probst FREDERIKSSUND KOMMUNE: Byrådet har nedsat projektudvalget ”Det gode borgerforløb”. Opgaven for udvalget er at komme med

Læs mere »

Hærværk


Af journalist Conny Probst MØLLEKROGEN: ”Utroligt smukt beliggende bådelaug”. Sådan beskriver Havneguide.dk Selsø Møllekrogs Bådelaug. Den idyl blev ødelagt i

Læs mere »