Genhør med elegant guitarspil og svenske viser

Genhør med elegant guitarspil og svenske viser
Anna Wirsén, Christian Alvad og Jacob Vendt gæster Rejsestalden lørdag 22. juni.

JÆGERSPRIS: Lørdag 22. juni får Musik mellem Fjordene igen besøg af den svensk/danske duo Anna Wirsén og Christian Alvad. Denne gang er det som trio, idet Jacob Vendt træder til med bas og mundharmonika. Det er i Rejsestaldens lokaler og koncerten starter kl. 20.00. Billetter a 180 kroner kan købes via linket på musikmellemfjordene.blogspot.com

Det unikke med konstellationen Alvad-Wirsén er først og fremmest bredden i deres samarbejde. De blander samspil med solonumre i en harmonisk helhed, og med masser af dynamik. Med tankevækkende tekster og humoristiske fortællinger skaber de sammen med publikum en varm og god stemning.

Anna er en sangskriver med nærhed och intensitet i stemme og udtryk. I vedkommende fortolkninger veksler hun mellem lyriske tekster og hverdags-køkkenrealisme. Hendes CD, Vardagsballerina, blev nomineret til årets vise-album af de svenske pladeselskaber.

Christian er anderkendt som en af landets bedste akustiske guitarister. Med rødder i folk, blues og gospel, er hans karakteristiske guitarspil solidt plantet i den nordiske tradition. Flere af hans 12 solo-cd’er er blevet nomineret til Award ved DMA folk. Og så kender vi ham som den tavse guitarrist ved Niels Hausgaard side. Det viser sig, at han slet ikke er så tavs endda.

Det har længe været et stort ønske fra Anna og Christians side at etablere et samarbejde med Jacob Venndr, men kalenderen har været en ubarmhjertig modstander. Nu er både kalender på plads. Bassisten og mester i kromatisk mundharpe, Jacob Venndt har sagt ja til at være med på alle de steder, det bliver muligt for ham i her i 2024. Jægerspris er naturlivis et af stederne.

Andre artikler fra denne uge