Fuld af kærlighed

Fuld af kærlighed
Da familiefaren efter fem ugers afvænning vender tilbage som et sundere og mere taknemmeligt menneske, er han ikke længere så livlig og farverig, som da han drak.

SKIBBY: Der er dansk drama i Skibby Kino, der viser ”Fuld af kærlighed” 23.-30. maj. Filmen vises med danske undertekster 23. maj kl. 13.30 og kl. 19.30 og 30. maj kl. 13.30.

På overfladen ligner de en helt almindelig dansk familie. Men efter en alvorlig ulykke i hjemmet bliver faren (Lars Ranthe) mødt med et ultimativt krav fra sin kone (Stine Stengade) og deres tre børn: Stop med at drikke og gå i behandling, ellers vil vi ikke se dig igen. Og pludselig står den bare 20-årige Sofia midt i en dyb livskrise, der ikke engang er hendes egen. For selvom hendes far vender ædru hjem efter fem ugers afvænning som et sundere og mere taknemmeligt menneske, er han måske ikke længere så livlig og farverig, som da han drak. Det synes Sofias mor i hvert fald ikke. De mentale tømmermænd, som de begge to har sparet op over mange år, får nu deres forhold til at knage og brage – og igen er Sofia nødt til at være den voksne i familien.

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »