Frokost-koncert til fordel for SOS Børnebyerne

Frokost-koncert til fordel for SOS Børnebyerne
Mainstream All Stars.

JÆGERSPRIS: Søndag den 5. november spiller Jazzorkestret ”Mainstream All Stars” på Færgelundens Motel og Kursuscenter til fordel for SOS Børnebyerne.

Arrangementet starter klokken 12.30 med en frokostbuffet. Derefter spiller ”Mainstream All Stars” med sangerinde Karen Lysmose og kapelmester Niels Elberling.

Mainstream All Stars spiller stærkt swingende musik fra jazzens gyldne år i 40’erne og 50’erne. De fleste melodier er hentet fra Den store Amerikanske Sangbog, og de fremføres af Karen Lysmose samt de fem blæsere og rytmegruppen. Der bliver spillet arrangementer af Count Basie, Duke Ellington og Benny Goodmann.

For hver solgt billet går der 100 kroner til SOS Børnebyernes arbejde på Zanzibar.

Det er muligt, fordi ”Mainstream All Stars” spiller gratis til fordel for de forældreløse og udsatte børn.

Der bliver en pause i musikken, hvor der serveres kaffe, te og kage – og så er der amerikansk lotteri.

Billetterne koster 300 kroner og kan købes på MobilePay: Indtast 5151WF (i stedet for et telefonnummer). Husk at anføre navn.

Færgelundens adresse er Skovnæsvej 2, 3630 Jægerspris.

Zanzibars børneby

Arrangementet er resultatet af et samarbejde gennem flere år mellem ”Mainstream All Stars” og SOS Børnebyernes lokalgruppe i Frederikssund.

Overskuddet fra arrangementet går til en tryg tilværelse for børn og unge, der bor på øgruppen Zanzibar, der er en del af Tanzania.

Mange forbinder øerne med turisme, hvide sandstrande og krystalklart vand. Men bag de luksuriøse hotellers hegn lever mange børn og deres familier et udsat liv med fattigdom og sociale problemer.

SOS Børnebyernes lokalgrupper over hele landet samler ind for at forbedre levevilkår for børn, unge og deres familier på Zanzibar.

De indsamlede midler går til tre indsatser: Socialt forebyggende arbejde med udsatte familier, bedre uddannelse af og støtte til plejefamilier og til Zanzibars børneby, hvor godt 60 børn bor i mindre familielignende grupper.

Andre artikler fra denne uge

Det gode Borgerforløb


Af journalist Conny Probst FREDERIKSSUND KOMMUNE: Byrådet har nedsat projektudvalget ”Det gode borgerforløb”. Opgaven for udvalget er at komme med

Læs mere »

Hærværk


Af journalist Conny Probst MØLLEKROGEN: ”Utroligt smukt beliggende bådelaug”. Sådan beskriver Havneguide.dk Selsø Møllekrogs Bådelaug. Den idyl blev ødelagt i

Læs mere »