Fremtiden for Vinge ser lys ud, så motorvej nu, tak

0

Af Michael Tøgersen
Byrådet (V)

Kommunens meget store investering i Vinge, hvis mange nye og kommende skatteborgere er en forudsætning for, at vi kan bevare vores velfærdsniveau i fremtiden, sættes nu seriøst i proces med mellem 700- 1.000 nye boliger.
De forventes indflytningsklare i perioden om 1,5 – 3 år, ligesom der er endnu flere under planlægning.
Vi forventer også en del nye virksomheder udover Topsil, som vi skylder en stor tak for at være erhvervs pionér, mens Liqtech er på vej med over 150 arbejdspladser.
Også en kæmpe tak til de private pionérer i form af de første Vinge beboere. Om få år har vi en ny lækker, bæredygtig by i vores kommune, som er forudsætningen for at realisere vores bosætningsstrategi, der igen er forudsætningen for, at vi blandt andet kan løfte de store opgaver, der venter i vores kommune indenfor blandt andet ældrepleje, voksen/handicappede, skoler, daginstitutioner, klima/miljø/natur og meget mere.
Tak til de visionære mennesker i vores kommune, der kunne se nødvendigheden af og havde modet til at sætte Vinge i gang.
Nu skal vi så have sat massivt ind overfor det helt igennem uacceptable trafikforlig, hvor vores motorvej på uforståelig vis blev nedprioriteret af Folketinget på trods af størst samfundsværdi i Danmark, for den utilstrækkelige infrastruktur understøtter ikke vores bosætningsstrategi.

Share.

About Author