Frederikssundmotorvej – sker der noget nu?

Frederikssundmotorvej – sker der noget nu?

Af Kjeld Haslund Folketingskandidat for Konservative
Folkeparti Frederikssund og Halsnæs
Gyldenstens Vænge 139,3600 Frederikssund

Nu er det godt 12 år siden, at VVM-rapporterne angående Frederikssundmotorvej blev færdige. Rapporterne viser, at det er økonomisk rentabelt at bygge Frederikssundmotorvej. Dvs. for hver dag, der er gået i løbet af disse 12 år, har Danmark mistet penge. 

Det virker til, at politikerne inde på Christiansborg nu endeligt har forstået budskabet – hvilket er yderst positivt. På den nye finanslov er der bevilget penge til at lave en opdatering af VVM Rapporterne. 

Jeg håber, at dette er positivt, og at den tredje og sidste etape på 25 km fra Smørum til Frederikssund bliver bygget færdig nu. 

Jeg ved godt, at byggeriet tidligst vil starte i 2020/2021 – hvilket vil være yderst fantastisk. 

Men det er vigtigt, at vi fortsætter vores politiske pres, og at vi vælger nogle nye repræsentanter fra Frederikssund ind på Christiansborg. Ellers risikerer vi, at den nye vvm-rapport kommer til at ligge og samle støv i 12 år mere på Vejdirektoratets hylder.

Så for at sikre, at denne VVM-rapport ikke bliver endnu en syltekrukke, og at Danmark ikke mister endnu flere penge i 12 år mere – så stem på nogle nye personer til næste valg. Stem gerne lokalt.

Jeg kæmper for Frederikssund  nu – og venter ikke i 12 år. Ønsker Alle en Glædelig jul & motorvej helt til Frederikssund.

Andre artikler fra denne uge