Frederikssund Kommune udvikles i disse år som aldrig før

0

Af Michael Tøgersen Byrådet (V)  

En sjælden gang må man godt et kort øjeblik være en lille smule stolt, for det er jo vildt, hvor meget udvikling der sker i Frederikssund Kommune bare i 2020, og så i en periode hvor vi samtidig har fået styr på finanserne igen. 

Lad mig bare nævne nogle af tingene: 

Vinge Station, ny svømmehal, busruter mellem Hornsherred og Vinge Station, Makerspace på Campus, udbud af parceller i Vinge, tæt på aftale om almene boliger i Vinge, idéoplæg Maritimt Center, Magasinet i Vinge (i høring), start på renovering af Willumsens Museum, nyt bibliotek i Jægerspris, energiinvesteringer i kommunens bygninger, p-pladser ved Vinge Station, cykelsti Dalby, øget sikkerhed på legepladser, Vinge Boulevard, cykelsti Brobæksgade i Slangerup, proces Kulhuscykelsti, flere stier i det åbne land, proces ny daginstitution og meget mere

Dertil kommer en masse nye byggerier med flere hundrede nye boliger, hvoraf nogle er i gang, nogle under høring og andre i projektfase. 

Læg dertil en ny bro fra ultimo 2019 mm. 

Der er også de penge, man ikke som sådan mærker, men som er mega nødvendige. For eksempel ved de færreste, at vi bare i 2020 bruger 2.900.000 kroner på forebyggelse af legionella, så vi ikke bliver syge (af det).

2020 kan godt gå hen og blive et fantastisk år. 

Deltag i debatten
Share.

About Author