Fra politiets døgnrapporter

0

HORNSHERRED: I døgnrapporterne fra Nordsjællands Politi og Midt- og Vestsjællands Politi er følgende blandt andet noteret i den forgangne uge:

Brand i villa, Kirke Hyllinge: Onsdag eftermiddag kørte politi og brandvæsen til brand i en trævilla på Mirabellevej i Kirke-Hyllinge. Der var kraftig brand i huset, og det medførte stor røgudvikling. Der var ingen mennesker eller dyr i huset, og brandvæsnet gik i gang med slukningsarbejdet. 

Politiet advarede et plejehjem i nærheden om at blive indendørs med lukkede vinduer og døre, da bygningen lå i vindretningen fra branden. Beboerne i nabohuset blev evakueret, indtil branden var slukket. 

Brandvæsnet fik kontrol over ilden, som ikke nåede at sprede sig yderligere. Branden blev slukket, men der skete store brandskader på huset. 

Politiet undersøgte brandstedet, og fandt frem til at branden var startet omkring husets veranda, hvor husets beboer tidligere på dagen havde anvendt gasbrænder til at fjerne ukrudt. 

Branden i træhuset formodedes at være startet som følge af en glød, som havde fået fat i træværket. Ingen personer kom noget til ved branden.

Politiet sigtede husets ejer for at overtræde beredskabsloven om uforsigtighed med ild. Han kan forvente en bøde i sagen.

Tidligt torsdag morgen blussede branden op igen, da nogle gløder havde ligget og ulmet. Brandvæsnet kørte til stedet og fik efter-
slukket branden, men der var ikke behov for politiet på stedet.

Juice, kaffe og kakaomælk stjålet, Jægerspris: Mellem onsdag i sidste uge og mandag klokken 11.00 er der stjålet juice, kaffe, kakaomælk, kiks, pålægschokolade, skumfiduser og en flaske gas fra Familiehuset i Hovedgaden. 

Tyven er kommet ind ved at opbryde en dør til et depotrum, og tyveriet blev anmeldt tirsdag eftermiddag klokken 15.15.

Indbrud i supermarked, Jægerspris: Mellem onsdag klokken 20.30 og torsdag klokken 06.00 blev der begået indbrud i Aldi på Hovedgaden, idet en ukendt gerningsperson tiltvang sig adgang gennem butikkens loft.

På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse forelå  der endnu ingen oplysninger om eventuelle stjålne genstande.

Sigtet for spirituskørsel, Jægerspris: En 34-årig mand fra Jægerspris blev klokken 02.20 natten til fredag standset på Rugtoften. Her viste det sig, at han kørte bil, selvom han var påvirket af alkohol.

Han blev derfor sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, der skal fastlægge hans promille til brug for den videre behandling af sagen.

Deltag i debatten
Share.

About Author