Fra politiets døgnrapporter

0

Diverse anmeldelser i den forgangne uge.

SKIBBY: “Stjal pantflasker”: To drenge på 14 og 15 år, begge fra Skibby, blev mandag aften klokken 17.42 sigtet for butikstyveri, efter de blev taget i at stjæle en pose med pantflasker fra Nettos baggård på Hovedgaden. På grund af drengenes unge alder blev både deres forældre og de sociale myndigheder underrettet. 

ORØ: ”To mindreårige tilbageholdt for trusler”.   Klokken 12.23 fik politiet anmeldelse om, at en beboer på en institution var blevet ringet op og truet på livet af en tidligere beboer, en 13-årig dreng, som havde varslet at han ville komme til stede og gøre alvor af truslerne. Kort efter fik politiet oplysninger om, at drengen var blevet set stige på Orøfærgen sammen med en anden dreng. En patrulje blev sendt til færgehavnen, hvor de traf de to drenge på 13 og 14 år, der boede på et bosted i København. De blev tilbageholdt af politiet på grund af trusselssagen og taget med til politistationen, hvor personalet fra deres bosted var blevet tilkaldt til at overvære afhøringen. Herefter blev de to drenge overdraget til personalet fra bostedet, som tog dem med retur til København. De sociale myndigheder blev orienteret om sagen, da de to drenge er under den kriminelle lavalder og derfor ikke kan straffes.

KIRKE HYLLINGE: ”Blufærdighedskrænkelse/blotteri”. Klokken 11.17 anmeldte en 22-årig kvinde fra Skibby, at hun kort for inden var kørt i bil ad Karlebyvej. På vejens cykelsti ikke langt fra Irisvej stod en mand, der trak bukserne ned og fremviste sine kønsorganer, da hun kørte forbi. Politiet kørte til området for at lede efter manden, som den kvindelige bilist beskrev som: A: Mand, 30-40 år, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Kronraget / skaldet, Iført: mørk jakke, cowboybukser og sorte underbukser. Han blev imidlertid ikke fundet, så politiet håber nu på hjælp fra borgerne til at få manden identificeret.

Politiet i Roskilde hører gerne fra personer, der har bemærket manden i området lørdag formiddag, eller som kan give oplysninger om hans identitet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

KIRKE HYLLINGE: ”Blufærdighedskrænkelse/blotteri”. Kl. 20.02 anmeldte en 46-årig kvinde, at hun nu igen kort forinden havde været udsat for blufærdighedskrænkelse af samme mand, som dagen forinden havde blottet sig for hende foran hendes hjem (Manden havde taget sit lem frem og var begyndt at onanere foran anmelderen, der havde skyndt sig at trække gardinerne for).

En patrulje blev sendt til stedet, men fandt ikke frem til manden. Den 46-årige kvinde blev afhørt til sagen. Manden beskrives som:

A: Mand, Dansk af udseende, 53-56 år, 180-185 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Kort, Iført: mørkt tøj, arbejdsbukser m. store lommer.

Omkring kl.22.22 anmeldte den 46-årige kvinde, at manden nu igen havde været ved hendes hus, men at han ikke blottede sig denne gang. Politiet kørte igen til stedet, hvor de ledte efter den beskrevne mand. 

Sagen efterforskes nu af politiet, der har fundet frem til en mistænkt, der skal afhøres til episoderne. 

Kontakt politiet på tlf. 114, hvis du har oplysninger i sagen om blufærdighedskrænkelse.

Deltag i debatten
Share.

About Author