Fra politiets døgnrapporter

0

I den forgangne uge fik Nordsjællands Politi blandt andet en anmeldelse om forsøg på bedrageri, på polsk. 

HORNSHERRED: Jægerspris og Slangerup: Klokken 12.19 anmeldte en kvinde fra Jægerspris, at hun et kvarters tid forinden var blevet ringet op af en fremmed kvinde, der på polsk sagde, at hun ringede fra Københavns Politi, og at politiet havde anholdt en mand i forbindelse med et tyveri på anmelders gade.

Anmelderen fattede dog snarrådigt mistanke, og da hun på polsk spurgte mere ind til sagen, lagde den fremmede kvinde på.

Samme type anmeldelse indløb klokken 14.14, hvor en mand fra Slangerup anmeldte, at han klokken 12.30 var blevet ringet op af en polsktalende kvinde, der påstod at ringe fra Københavns Politi. Kvinden havde oplyst, at der var nogle smykketyve på fri fod og sagt, at anmelder skulle huske at låse sin dør. Efterfølgende havde den fremmede kvinde spurgt ind til, om forurettede havde nogle smykker eller kontanter i husstanden.

Kørsel uden førerret:
Klokken 13.45 blev en 35-årig mandlig bilist fra Jægerspris standset og kontrolleret på Holmensvej Frederikssund.

Her viste det sig, at han ikke besad retten til at køre bil, og han blev derfor sigtet for at gøre det alligevel.

Butikstyveri,Jægerspris:
Klokken 14.46 anmeldte en butiksdetektiv fra Super-Brugsen, at de havde pågrebet en butikstyv, der havde forsøgt at stjæle en telefonoplader til bilen. 

Da butikstyven var udenlandsk statsborger, blev en patrulje sendt til stedet, hvor en 41-årig mand blev anholdt og sigtet for butikstyveriet.

Deltag i debatten
Share.

About Author