Forebyggelse for ældre

Forebyggelse for ældre

FREDERIKSSUND KOMMUNE: I løbet af uge ni skal borgere, der er fyldt 75 år i sidste halvdel af 2018 og borgere, der er 80+ år, tjekke deres  e-boks eller fysiske postkasse. Måske bliver de inviteret til en eftermiddag med temaet ”Forebyggelse for ældre”. Og der er god grund til at deltage, fortæller Frederikssund Kommune.

Sundhedsfaglige medarbejdere fra kommunen står klar til at fortælle om, hvad man selv kan gøre for at bevare det gode ældreliv. 

Man kan vælge mellem fire arrangementer, der alle  foregår på nogle af kommunens brugerstyrede aktivitetscentre. Her fortæller de respektive værter om de tilbud. der er – og efter arrangementet er der rundvisning på centeret.

Mandag den 11. marts klokken 13.30 til 16 på Lundebjerggård, Aktivitetscenteret for seniorer, Lundebjergvej 48, Frederikssund.

Torsdag den 21. marts klokken 13.30 til 16 hos Brugerrådet, Skibby Ældre- og aktivitetscenter, Nyvej 7B, Skibby. 

Mandag den 1. april klokken 13.30 til 16 i Aktivitetshuset Kongshøj, Kannikestræde 2 C, Slangerup.

 Torsdag den 4. april på De Tre Ege, Parkvej 2, Jægerspris.

Forebyggende tilbud
Arrangementet ”Forebyggelse for ældre” afholdes fire  til seks gange om året. Det er et alternativ til et forebyggende hjemmebesøg.

Har man brug for et forebyggende hjemmebesøg i stedet for at deltage i arrangementet, skal man ringe på 4735 1751 tirsdag og torsdag mellem klokken otte og ni. Besøget varer en time. Det er en sygeplejerske, der kommer hjem for at tale om  trivsel og sundhed.

Tilbuddene omfatter ikke borgere, der modtager både personlig og praktisk hjælp, eller som bor i plejebolig.

Andre artikler fra denne uge

Mod højere luftlag


Modelflyvningens dag finder sted søndag 26. maj 2024. JÆGERSPRIS: Hvert år fejres Modelflyvningens dag. I år falder dagen søndag 26.

Læs mere »