Forårskoncert med LyndbyKoret

Forårskoncert med LyndbyKoret

KIRKE HYLLINGE: Tirsdag den 28. marts danner Aktivitetscenter Østergaard på Karlebyvej 58 rammen om LyndbyKorets forårskoncert.

Tilhørerne præsenteres for en bred vifte af ørehængere fra Jeppe Aakjærs poetiske sange til Klaus Brinchs overraskende og sjove tekster til folkeviser, svingende Kai Normann Andersen musik og klassikeren Mandalay.

Traditionen tro vil publikum blive inviteret til at synge med på en række kendte og elskede sange fra Højskolesangbogen.

Der er gratis adgang til koncerten.

Koncerten er korets anden med pianist og operasanger Susanne Skov. Koret og Susanne Skov har allerede fundet melodien sammen og har et udfordrende og spændende samarbejde.

LyndbyKoret er et blandet kor på cirka 30 medlemmer, der kommer fra hele Lejre kommune. Der er også medlemmer fra både Roskilde og Frederikssund.

Koret øver hver tirsdag på Østergaard, hvor man sætter megen pris på både de gode fysiske rammer, men også det gode samarbejde med Østergaards ansatte og frivillige.

Andre artikler fra denne uge

Mod højere luftlag


Modelflyvningens dag finder sted søndag 26. maj 2024. JÆGERSPRIS: Hvert år fejres Modelflyvningens dag. I år falder dagen søndag 26.

Læs mere »