Første spadestik til den ny svømmehal

Første spadestik til den ny svømmehal

Lørdag kan man komme til første spadestik på den nye svømmehal i Idrætsbyen og få en fornemmelse af, hvordan den kommer til at se ud og hvordan bassinerne placeres.

 

FREDERIKSSUND KOMMUNE: Byggeriet af den nye svømmehal skal snart i gang, og det er blevet tid til første spadestik. Det sker lørdag den 4. november klokken 10:00, og alle er velkommen.
For at give et indblik i, hvordan den nye svømmehal kommer til at se ud, vil hjørnerne af den blive markeret, ligesom bassinerne i svømmehallen også markeres, så man kan få indtryk af deres størrelse.
Der vil være ”rundvisning” i den nye svømmehal med en af arkitekterne bag. Her kan man blive endnu klogere på indretningen samt de tanker, der ligger bag, når man skal skabe en svømmehal for både borgere og idrætsudøvere.
Det vil også være muligt at stille spørgsmål til arkitekten eller medarbejdere fra Frederikssund Kommune, hvis der er noget ved den nye svømmehal, man gerne vil vide mere om.
Programmet for dagen indeholder taler af borgmester John Schmidt Andersen (V), entreprenøren, GVL samt en repræsentant fra Frederikssund Svømmeklub. Herefter er der rundvisning ved arkitekt, Bay Arch – og boller, kaffe, te og vand.
Det hele foregår på markerne bag Ådalens Skole, hvor den nye Idrætsby kommer til at ligge.
Da det er et jordunderlag, og da novembervejret kan være vådt, anbefales det at huske praktisk fodtøj, der kan tåle lidt mudder.
Der vil være sørget for overdækning, så man ikke bliver våd i tilfælde af regn.
Er man i bil kan den parkeres på Ådalens Skoles parkeringsplads.

Andre artikler fra denne uge