Fodbold for Sjov for 60+ m/k’ere

Fodbold for Sjov for 60+ m/k’ere

SKIBBY: – Der er altid plads til friske 60+ herrer og damer, der har lyst til at mødes hver onsdag formiddag mellem klokken 10.30 til 11.30 på kunststofbanen på Skibby stadion for at dyrke motion. det fortæller herreholdets kontaktperson, Gert Peglau.

– Deltagerne er mellem 60 og 83 år. Vi starter med diverse øvelser, hvor alle kropsmuskler bliver varmet op, så vi undgår skader, når vi efterfølgende spiller lidt fodbold.

Det er dog ingen betingelse at kunne spille fodbold for at kunne deltage i træning.

– Vi har det sjovt og yder det, vi kan, i den time vi er samlet.

– En gang om måneden træner holdene sammen, hvor vi mikser nogle hold, så der er damer og herrer på hvert hold – og hvor vi efterfølgende hygger med kaffe og småkager.

Et par gange om året holder vi fællesspisning, hvor vi hygger os sammen i et par timer, da socialt samvær også er en del af vores koncept.

Kampe

Damerne startede i 2020 og i dag er der 12 spillere. Herrerne startede i 2021 og i dag er der 15 spillere.

Damerne har haft spillertøj siden opstarten og har i årenes løb spillet flere kampe. Herrerne har for 14 dage siden fået spillertøj med god sponsorstøtte.

– Efter at herreholdet har fået spillertøj, er der nu mulighed for, at vi også kan stille op til kampe, for dem som har lyst, når der bliver indbudt til turneringer i vores område.

– Det er vores håb, at der vil komme flere spillere til, som har lyst til at motionere sammen med os, siger Gert Peglau.

Dameholdets kontaktperson er Birthe Frydenlund og herreholdets kontaktperson er Gert Peglau.

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »