Flotte løbetider

0

JÆGERSPRIS: I en helt forrygende tid vandt 75-årige Rikke Lund fra Jægerspris sin aldersklasse for +75-årige ved det internationale Copenhagen Half Maraton.

Tiden blev så god som 1 time 59 minutter og 43 sekunder for de 21 kilometer, svarende til en kilometertid på ca. 5.40 minutter.

Det er en præstation, som alle – selv supermotionister – i alle aldre og køn vil beundre, da netop to timers grænsen på halvmaraton regnes for adelsmærket for løbere, fortæller Ole Munch, formand for Hjerteforeningens Motionsklub Jægerspris.

– Betingelserne var ellers ikke de bedste for Rikke Lund, med køligt vejr og blæst, men der skal mere til at slå hende ud. Med præstationen cementerer hun sin status som ikke kun Danmarks bedste kvindelige løber i sin aldersklasse, men har endog internationalt potentiale. Rikke Lund repræsenterer på flotteste vis Hjerteforeningens Motionsklub i Jægerspris.

Også Hjerteforeningens anden deltager, Ellen Dines Nielsen, opnåede et flot resultat. Efter en målrettet træningsindsats over de seneste mange uger, krydsede Ellen Dines Nielsen målstregen i tiden 1.47.49 timer, hvilket rakte til en 47. plads i hendes klasse og dermed en placering i den bedste tiendedel af klassen for 50-54 årige kvinder, der omfattede ialt 471 deltagere.

Deltag i debatten
Share.

About Author