Årets Idrætsforening og Årets Spejdergruppe

0

FREDERIKSSUND KOMMUNE: Foreningslivet stod i 2020 og 2021 over for en helt usædvanlig udfordring. Covid-19 pandemien krævede stramme forsamlingsrestriktioner i lange perioder, som pressede en hjørnesten i mange børn og voksnes hverdag – nemlig sociale aktive fællesskaber.

Folkeoplysningsudvalget,  som til daglig har til formål at understøtte kommunens frivillige foreningsliv, har taget flere tiltag det seneste år for at hjælpe foreningerne igennem krisen. Nu vil Folkeoplysningsudvalget gerne hylde de mange inspirerende historier om, hvordan idrætsforeninger og spejdergrupper har fastholdt medlemmerne i foreningen, afviklet aktiviteter på nye måder og set muligheder midt i alle restriktionerne.

Derfor vil Folkeoplysningsudvalget gerne hylde ”Årets Idrætsforening” og ”Årets Spejdergruppe” 2020/2021.

Alle kan indstille en idrætsforening eller spejdergruppe. Fortæl gerne motiveret, hvad man har gjort særligt i den svære tid, som gjorde en forskel for medlemmerne.

Prismodtagerne vil blive kontaktet direkte og fejring vil foregå lokalt i foreningen. Prismodtagerne hædres med en præmie på 15.000 kroner.

Der er frist for indstillinger onsdag den 8. oktober.

Deltag i debatten
Share.

About Author