Festligt Pinsemarked skabte liv og trafikprop

Festligt Pinsemarked skabte liv og trafikprop

Det årlige pinsemarked ved XL-BYG Brejnholt Bjergmark i Skibby lørdag 18. maj tiltrak masser af gæster til morgenbrød, grillpølser og smagsprøver.

SKIBBY: Det store pinsemarked ved XL-BYG Brejnholt Bjergmark i Skibby bød på noget for alle aldre. Udover de mange gode tilbud og spændende produktdemonstrationer, kunne de yngste gæster lade sig betage af tryllekunstnerens magiske tricks. Det var ikke kun familier, der havde fundet vej til arrangementet; lokale brandmænd og speedwaykørere fra Slangerup Speedway Klub var også til

stede, hvilket gav en ekstra dimension af spænding og fællesskab.

Mere næste år

Vejret viste sig fra sin bedste side med solskin og blå himmel, og hos XL-BYG Brejnholt Bjergmark var begejstringen til at tage og føle på.

– Det er skønt at se både velkendte og nye ansigter til dette års pinsemarked. Vi er meget stolte af, at vi år efter år får så stor støtte fra både lokalsamfundet og tilkommere. Det betyder, at det hårde arbejde betaler sig, og vi allerede nu kan melde ud, at vi gentager succesen næste år, siger en repræsentant fra byggemarkedet.

Sæt et kryds

Hvis du gik glip af årets pinsemarked, er der god grund til at sætte kryds i kalenderen allerede nu. XL-BYG Brejnholt Bjergmark har lovet, at pinselørdag næste år byder på endnu et fantastisk marked med nye og spændende oplevelser. Sørg for at være med, når fællesskabet igen samles til en dag fyldt med hygge, gode tilbud og masser af underholdning.

Andre artikler fra denne uge