Få inspiration til nyt og selvforsynende hus

0

Den 15. oktober kan potentielle nybyggere i Hornsherred og omegn få ny inspiration til deres boligdrømme. Her åbner byggeudstillingen DK Bygger nemlig, hvor syv af Danmarks største byggefirmaer hver præsenterer deres bud på et selvforsynende og fremtidssikret hus.

SKIBBY: Der har aldrig været så stor fokus på, hvordan man lever så selvforsynende og energibesparende som muligt.

Med den helt nye byggeudstilling ”DK Bygger” er der en masse inspiration at hente for nybyggere, der drømmer om et nyt og selvforsynende hus.

Udstillingen er en sammenslutning af de syv byggefirmaer Klimahuse, Hybel, Lasse Larsen Huse, Bernt Nielsen, Milton Huse, eurodan-huse og HHM, der hver har bygget et udstillingshus.

Kendetegnende for alle husene er, at de er bygget med fokus på de stigende krav til miljømæssigt energiforbrug, indeklima og isolering.

Besøgende kan derfor blandt andet se frem til at få inspiration til, hvordan energiforbruget kan nedbringes i deres nye hjem ved hjælp af solceller, varmepumper, ventilationsanlæg og lavenergivinduer og -døre, der sikrer god isolering.

Besøg udstillingen

Udstillingen åbner i weekenden den 15. og 16. oktober. I den efterfølgende weekend, hvorefter der er åbent hver søndag.

Her kan besøgende gå på opdagelse i udstillingshusene og tage en snak med repræsentanter fra de forskellige byggefirmaer.

Udstillingen er beliggende på Havholm Agervej 2-22 i Skibby, men da boligområdet er helt nyt, skal man køre efter Selsøvej, Skibby.

Skibby

Share.

About Author

Avatar photo