Eventyrlig ballet slutter sæsonen

Eventyrlig ballet slutter sæsonen

SKIBBY: ”Nu begynder vi. Naar vi naar ved Enden af Historien veed vi mere…”

Sådan begynder H.C.Andersen sit eventyr om Snedronningen, som Skibby Kino viser i en balletversion den 25. februar klokken 13.30.

Det er den sidste af sæsonens musikforestillinger.

Kaj og Gerda er bedste venner, men deres venskab bliver sat på en hård prøve, da Djævelens spejl går i tusind stykker, og én af splinterne rammer Kaj i hjertet så det bliver koldt som is.

Herefter er ”Snedronningen” en farlig rejse med banditter og sneskabninger, og den glitrende produktion fra ”Scottish Ballet’s” 50-års jubilæumsår i 2019 vil helt sikkert glæde hele familien – som den ville have fornøjet H.C. Andersen.

Den gribende historie om ild og is, hvor uselvisk kærlighed vinder, er nemlig for både børn og voksne, som Scottish Ballet fortolker den til romantisk musik af Rimskij-Korsakov.

Filmen varer cirka halvanden time, og til forskel fra Skibby Kinos længere operaforestillinger er der ingen pause med servering i denne film, hvorfor billetprisen kun er 100 kroner.

Andre artikler fra denne uge

Cirkelrund sejr


Kultur- og havnebadet ved Tippen i Frederikssund åbner søndag 2. juni. Af journalist Tomas Skov FREDERIKSSUND KOMMUNE: Idéen om et

Læs mere »