Erhvervsfolk i fælles front

Erhvervsfolk i fælles front

FREDERIKSSUND KOMMUNE: Når Skibby Aktives Erhvervsgruppe deltager i Netvirks Messe i Frederikssund lørdag den 23. februar, er det for første gang på ét fælles standområde.

 Her vil de lokale ildsjæle repræsentere Hornsherred i en fælles ånd, fortæller formand Morten Kremmer.

– I Hornsherred er vi mange virksomheder, der ikke bare er fælles om et postnummer. Vi deler de samme værdier om god service og kvalitet i vores arbejde, og derfor giver det god mening at stå sammen på messen og vise præcis, hvor meget Skibby har at tilbyde til vores naboer i resten af kommunen.

Peter Schønemann fra Venslev Tømrer og Snedker har med sin tømrervirksomhed kørt ud fra Hornsherred de sidste 30 år. Han tror, at Skibbys erhvervsaktive har masser at tilbyde kunderne i Nordsjælland. 

– Realiteten er, at man ikke kan drive erhverv i et lokalområde, hvor alle kender dig, hvis du ikke leverer varen. Derfor må vi som erhvervsaktive i Hornsherred godt slå et slag for, at vejen til Skibby faktisk ikke er så lang igen, og at vi i øvrigt er værd at køre efter.

I Hornsherred er der også store forventninger til Kronprinsesse Marys Bro, som forventes indviet i september i år. Det kommer formanden for Skibby Aktive for Fjordlandet, Morten Kremmer, også til at fortælle om på messen den 23. februar klokken 14.30.

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »