En god begyndelse på det nye år

En god begyndelse på det nye år

JÆGERSPRIS: Hjerteforeningens Motionsklub står bag Nytårsmarchen i Jægerspris, hvor alle får mulighed for at strække benene og begynde det nye år med sund motion sammen med andre fra lokalområdet. 

Gåturen begynder fra Rejsestalden den 1. januar klokken 14 og følger Hjertestien ud i Slotshegnet rundt om Jægerspris Slot.   

Marchen giver deltagerne mulighed for at hilse på og ønske hinanden godt Nytår, samtidig med, at de nyder den dejlige natur i Slotshegnet. 

– For mange mennesker i Jægerspris er det en fast tradition, at hele familien møder op til en frisk gåtur med efterfølgende kaffe og kage, fortæller Torben Olsen fra motionsklubben. 

Turen er cirka frm kilometer  lang og kræver ikke andet end fornuftig beklædning og godt fodtøj. 

– Det er en god måde – efter alle helligdagene og måske indtagelsen af lidt for megen god mad og drikke –  at få motioneret hjertet på.

150 aktive 

Cirka 30 steder rundt om i landet har man udviklet flotte traditioner for denne aktivitet med op til mere end tusinde deltagere. 

I Jæ,gerspris er det 20. gang at de frivillige fra Hjerteforeningens Motionsklub indbyder til Nytårsmarch. Man forventer mellem 150 og 200 deltagere.

Hjerteforeningens Motionsklubs formål er at forebygge hjertekarsygdomme gennem oplysning og sundhedsfremmende aktiviteter. Motionsklubben er for alle og består af cirka 150 aktive motionister, der løber, cykler, går og styrketræner op til flere gange i løbet af ugen hele året rundt. 

Interesserede er velkommen til at gå ind på jaegersprismotion.hjerteforeningen.dk/, hvor de forskellige aktiviteter er nærmere beskrevet. 

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »