Egnsteater er kommet godt fra start

0

FREDERIKSSUND KOMMUNE: Parkteatret – Frederikssund Kommunes egnsteater er kommet godt fra start. Trods coronanedlukninger er teatrets første tid som egnsteater gået rigtig godt.

I foråret havde Parkteatret  et huskunstnerprojekt i seks børnehuse, der gennem fem workshops hvor de dansede til historien om Fru Strid arbejdede med følelser og hvordan man giver udtryk for forskellige slags følelser. Huskunstnerprojektet gik hånd i hånd med egnsteatrets første egenproducerede forestilling Fru Strid, som havde premiere i juni måned.

Derudover har teatret startet et dramahold med 20 børn. Teatret har også haft workshops i klubber henover sommeren, der har været gæstespil på teatret, og der har været og er planlagt flere forestillinger henover efteråret 2021 og til foråret 2022. 

Forestillingerne spiller ikke nødvendigvis på selve Parkteatret, men eksempelvis også i kirker som med forestillingen Skibby Krøniken.

Den nyeste forestilling er forestillingen ”Forbindelser”, som er et hørespil om, hvordan fjorden forbinder, har forbundet og vil forbinde os. De er bredt ud rundt omkring i kommunen og påvirkes af vejret de forskellige steder.

Deltag i debatten
Share.

About Author