Døgnrapporter

Døgnrapporter

HORNSHERRED: Ulovlig omgang med hittegods, Jægerspris: Mandag eftermiddag omkring klokken 16 blev en 44-årig mand fra Frederikssund sigtet for ulovlig omgang med hittegods. Manden blev sigtet efter en borger havde kontaktet politiet og oplyst, at hans stjålne el-cykel befandt sig på en ejendom på Håndværkervej. El-cyklen blev efterfølgende afleveret tilbage til borgeren.

Færdselsuheld, Elverdamsvej, Kirke-Hyllinge: Klokken 13.21 fik Midt- og Vestsjællands Poiti et alarmopkald om et trafikuheld. En patrulje kom frem til stedet, hvor en bilist – en 60-årig mand fra Holbæk i forbindelse med et højresving overså en cyklist – en 30-årig mand fra Frederikssund – som kom cyklende mod sydvest. Cyklisten ramte bilens venstre side og forrude ved sammenstødet og blev kastet af cyklen, hvorefter han landede på jorden. Cyklisten havde pådraget sig alvorlige skader ved sammenstødet, men var ved bevidsthed. Cyklisten blev kørt på sygehuset med lægeambulance. Politiet optog rapport i sagen, og parterne vil høre nærmere, når omstændighederne omkring ulykken er blevet belyst.

Unge fik besked på at slukke musik, Jægerspris: En borger kontaktede klokken 02.46 Nordsjællands Politiog oplyste, at der flere nætter i træk var blevet spillet meget høj musik fra et hus på Spurvevej og, at alle forsøg på, at få de tilstedeværende i huset til at skrue ned, havde været forgæves. En patrulje kørte til stedet og sørgede for, at musikken blev slukket.

Andre artikler fra denne uge