Det er ekstremt vemodigt at sige farvel

0

Poul Cullura skal stå i spidsen for Meny’s flagskib;. en helt ny butik i Illum.

SKIBBY: Da Poul Cullura i januar 2019 startede som købmand i Meny Skibby, var det hans tanke at tilbringe mange år på stedet. Men sådan blev det ikke. Fremover ligger arbejdspladsen i København.

– Ledelsen i Meny har peget på mig som den, der skal sørge for, at Meny Illum etableres og drives. Med min baggrund i restuarationsbranchen og mit årelange virke med ”superbrands” som Magasin, Meyers, Starbucks og Vapiano i baggagen lå det naturligt at disse egenskaber, kombineret med købmandskab, var den rette profil til at skabe succes for Meny i Illum. 

– Desuden lagde ledelsen vægt på mit arbejde med at tiltrække og vedligeholde medarbejderstaben, både når det gælder ledere, mellemledere og unge, fortæller Poul Cullura.

Et stort flagskib
Meny i Illum bliver Meny-kædens ultimative flagship-store. Flere nye elementer tilføjes butikken,  som desuden udvides, så den bliver væsentlig større end Irma, som Meny overtager lejemålet efter. 

– Meny overtager lejemålet den 1. februar, og der er planlagt åbning i løbet af april. 

Poul Cullura tiltræder stillingen med øjeblikkelig virkning, men vil i de næste to måneder være at se fra tid til anden i Meny Skibby, da den nye købmand, der overtager efter Poul Cullura, skal introduceres og overtage de gode takter, som er skabt i Skibby. 

Henrik Memborg kommer senest fra en stilling som butikschef i Meny i Charlottenlund. Pr. 1. marts overgår Poul Cullura 100 procent til Meny i Illum. 

Det var mit hjertebarn
– Naturligvis er jeg helt vildt stolt og imponeret over, at hele ledelsen i Meny peger entydigt på mig, som manden der skal stå i spidsen for Meny i Illum, siger Poul Cullura. 

– Men med hånden på hjertet; jeg er også enormt ked af at skulle slippe mit hjertebarn, Meny i Skibby,  og alle de skønne og dejlige medarbejdere og kunder, jeg omgås med hver dag. 

– Men opgaven er sindssygt spændende og meget attraktiv. Og jeg bidrager gerne med den indsats, jeg kan give, når ledelsen rækker ud.

– Der er ingen tvivl om, at jeg efterlader butikken i Skibby i en super flot form. Jeg har sikret store investeringer i butikkens layout og i personalet de seneste år. 

– Det har da været en kamp både op og ned i organisationen – men hvis man ikke vil gå 100 procent ind i et job, har man allerede fejlet 50 procent. 

– Da jeg kom til Skibby for tre år siden, ville jeg butikken, og det vil jeg stadig i dag. Jeg synes, jeg har skabt en fantastisk arbejdsplads, en flot butik med nye standarder indenfor blandt andet service og udvalg. Jeg er stolt og tryg ved at give stafetten videre, selvom det er virkelig vemodigt.

Lokalsamfundet
– Lokalsamfundet vil jeg huske som værende de bedste medspillere, fortsætter Poul Cullura. 

– At jeg har kunnet give mange penge tilbage til foreningslivet og lokalsamfundet har fra start stået højt på ønskesedlen. Men inden vi kunne starte med at give ud med den runde hånd, måtte der penge i kassen. Den tillid, at vi lidt efter lidt fik flere og flere kunder, gjorde mig så glad. 

– Det lykkedes at være lokal og optimere forretningen og personalet til at vækste. Og masser af de penge har jeg givet tilbage igen.

Den trygge hverdag med Helle, Stefan, Jens, Anni, Arrild og alle de andre  skifter Poul Cullura nu ud med en ny hektisk hverdag med 60 nye kolleger og ledere, som han allerede er i fuld gang med at rekruttere. 

– Det er klart, at min og Nicolai’s (Poul’s mand) hverdag vendes på hovedet. Men da jeg vendte det med Nicolai for en måneds tid siden, var reaktionen prompte. ”- Det gør du bare – det er din chance”. Så kan man jo ikke have det bedre”.

Ny købmand
– Jeg har kendt Henrik Memborg i mange år. Han er en rigtig god og fin fyr. Han er en ordentlig mand, siger Poul Cullura. 

– Selvom jeg kigger forbi en gang i mellem, så er det ham, der nu ene og alene sætter retningen for, hvor Meny Skibby skal hen. 

– Jeg er sikker på, at han tilføjer nye sjove og gode initiativer. For Sjællands bedste Meny  skal naturligvis stadig være den bedste i klassen. 

– Jeg ønsker Henrik Memborg  alt mulig held og lykke. Jeg har bedt ham om at passe godt på butikken, kunderne og personalet, siger  Poul Cullura.

Share.

About Author